Célunk a jövőd

Job Force Iskolaszövetkezet

Hasznos oldalak

Mire is jó a tanulói jogviszony, milyen kedvezmények, lehetőségek állnak a rendelkezésedre? Mit érdemes átböngészni diákként? Mutatunk pár hasznos oldalt, amelyet jobb, ha ismersz:

  • Kedvezmények, jogosultságok, azonosítás mellett számos hasznos információt találsz a http://www.diakigazolvany.hu/ oldalon.
  • Természetesen a https://www.felvi.hu/ az a weblap, amelyet a legtöbb középiskolás ismer. Hasznosabbnál hasznosabb leírásokat, teszteket és a továbbtanuláshoz szükséges minden információt itt találsz meg. 11-ben, de leginkább 12-ben szinte elengedhetetlen az átböngészése, ha tervezed a továbbtanulást.
  • A webes ügyfélkapunak egyre nagyobb hasznát veheted, melyet ezen a linken érhetsz el: https://ugyfelkapu.magyarorszag.hu/ Akár a felvételihez, akár egyéb ügyek intézéséhez érdemes használni.
  • Gyakornokok, pályakezdők figyelem, a következő oldal: https://www.felvi.hu/diploman_tul nektek nyújt nagy segítséget a jövőben való boldoguláshoz.
  • Az Eduline weboldalán (http://eduline.hu/) rovatok, friss hírek, rangsorok találhatók, melyeket érdemes rednszeresen átböngészni.
  • Tanulói jogviszonyotok további előnyhöz is juttat, melyet itt vehettek igénybe: http://moderniskola.hu/2015/06/ingyenes-office-minden-diaknakx/ Ezáltal ingyenesen használhatjátok a Microsoft Office programokat, melyek elengedhetetlenek az iskolai feladatok során.

A linkelt weboldalak minden diák számára hasznos tartalmakat rejtenek. Ezen túl a www.job-force.hu, azaz a saját honlapunkat is a figyelmedbe ajánljuk, hiszen, ahogy arról korábban írtunk is, már diákként érdemes dolgozni, mivel sok előnyt jelent ez számodra. Ha már dolgoztál, vagy még csak tervezted, akkor is tudunk segíteni, mivel számos lehetőség közül biztosan megtalálod a Neked valót.

Továbbá jó, ha ismered a DiákÉSZ-t (www.diakesz.hu), ahol szintén a munkavállalásban találsz segítséget!

Jó böngészést! 

Célunk a jövőd

Friss topikok

süti beállítások módosítása